Bestellen en verzenden

Bestellen

Bestel makkelijk en snel bij Thils.nl. Zoek het product wat je nodig hebt en plaats het in de winkelmand. Ga daarna over tot bestellen.

Maak eerst je account aan, het levert voordelen op zoals: Het behouden van je gegevens, bestelhistorie en ook een mogelijkheid tot snel bestellen.

Staat het product er niet tussen? Aarzel niet om te bellen met Thils, we helpen je graag verder en zoeken graag met je mee of bedenken een alternatief.

Leveringen

Wij streven erna om alle producten dezelfde week naar u te verzenden. Levertijd 2 tot 5 WERKdagen.  ( ma t/m vrijdag ) 

Door omstandigheden van de levering van de leverancier of het bezorgbedrijf kan het een keer een vertraging hebben.

In de Sinterklaas en Kerstperiode is het een topdrukte bij de verzendbedrijven. Gelieve hier rekening mee te houden.

Dit ligt buiten onze macht en kunnen.

De producten worden bij een bestelling van Clayre & Eef artikelen vanaf € 75,- gratis bij u thuis bezorgd, daaronder word er € 4,95 verzendkosten gerekend

Status van je bestelling

Nieuwe klant
Ben je een nieuwe klant en bestel je online? We houden je graag op de hoogte van de status van de verzending. Dat doen we via de track & trace code of link. Zodra het pakket het magazijn heeft verlaten, wordt deze verzonden zodat direct inzichtelijk wordt wanneer de producten worden geleverd. U ontvangt dus een mail zodra de bestelling is ingepakt en verzonden word. Soms is het mogelijk dat deze mail in uw spam / ongewenste map terecht komt.. Het label word uitgeprint en aangemeld voordat het ingepakt is. Dat houdt in dat deze track kode pas in werking komt nadat DHL / Post.nl deze van ons heeft ontvangen en ook ingescand heeft. Heeft u na enige dagen een pakket niet ontvangen ? Wilt u dan even een mailtje sturen dan starten wij een onderzoek op bij het verzendbedrijf om te kijken wat er aan de hand is met het pakket. Wellicht is er een vertraging, verkeerd adres, of ligt het bij een pick up afhaal adres.

Bestaande klant
Ben je een bestaande klant en bestel je online? Ook dan houden we je netjes op de hoogte van de status van de bestelling, daarnaast kunt u de status ook terug vinden in uw account.

Inloggen met account
Heb je al een Thils.nl account? Meld je dan hier aan.

Nog geen account
Klik hier om er een aan te maken.