Verhuizing nieuw pand te Winterswijk

Op 13 april 2019 opende Thils haar deuren aan de Goudvinkenstraat 4 te Winterswijk.

Het was een succesvolle dag en wat hebben wij genoten van het bezoek en de complimenten over de winkel. Bent u ook zo nieuwsgierig naar de nieuwe winkel ? Kom dan even gezellig aan bij ons in de winkel. Goudvinkenstraat 4 7101 GK Winterswijk.

Alle remmen los !! Er kan gestemd worden op Thils vanaf vandaag !

Graag wil ik jullie vragen of jullie op mij willen stemmen voor de winkelverkiezing voor Winterswijk, Gelderland of Nederland. Het zal een hele grote eer zijn en een kers op de taart na de geweldige opening in Winterswijk en dat ik eindelijk mijn doel heb behaald met mijn droomwinkel.
Wat moet u doen ?

Klik op het onderstaande link.
U kunt mij daar opzoeken op naam en dan de beoordelingspunten geven.

Er kan vanaf nu op Thils Brocanterie & Lifestyle worden gestemd via https://www.winkelierverkiezing.nl/

Mag ik u namens mijzelf en mijn kinderen bedanken voor u stem en uw support.