Retourneren

 Zichttermijn Retourgoederen particulieren

"U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6.50 per pakket. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via thilsbrocanterie@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is."

.

Indien u goederen om een of andere reden aan ons wilt retourneren, dient u de volgende punten in acht te nemen:


- Bij retournering van goederen dient er vooraf altijd per mail contact met Thils opgenomen te worden.
- Bij retournering van goederen dient er altijd een kopie van de aankoop originele factuur bij gevoegd te worden. 
- Goederen die voor retourname in aanmerking komen dienen onbeschadigd  / compleet en in originele verpakking aangeleverd te worden. 
- Goederen dienen altijd goed verpakt te worden, ten einde transportschade te voorkomen.

Voornamelijk diend men extra zorg te dragen voor de aangeschafte artikelen die onder meubels / kastjes vallen. Men dient met extra zorg deze terug te sturen. Thils verstuurt breekbare en dure artikelen verzekerd op.

Goederen dienen altijd FRANKO aan ons geretourneerd te worden. Ongefrankeerde zendingen worden geweigerd. 

- Breekbare artikelen worden door Thils verzekerd verstuurd, u dient deze ook verzekerd terug te versturen. Dit om misverstanden / problemen te voorkomen bij enige schade of breuk. Is het artikel beschadig en kapot en niet verzekerd verstuurt ?

Dan keren wij het aankoopbedrag niet uit !

  


Indien de bovengenoemde punten correct worden gehanteerd, zullen wij de retourname binnen de zichttermijn van 14 dagen in behandeling nemen.

Met inachtneming van het bovenstaande, draagt Thils er zorg voor dat: Er na goede ontvangst van de retourzending, binnen de bedenktijdsperiode van uiterlijk 14 dagen, het volledige aankoopbedrag  aan de afnemer wordt terugbetaald.


Met vriendelijke groet, Thils

Zichttermijn Retourgoederen particulieren
– Voor een afhandeling dient u onderstaand formulier volledig in te vullen. – De voorwaarden voor retournering dient u zorgvuldig door te lezen.
Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnr.:
Factuurnr.:
Debiteurnr.:
Factuur datum:
Artikelnummer:
Omschrijving:
Aantal:
Reden van retour: toelichting / omschrijving

Thils Brocanterie & Lifestyle  Goudvinkenstraat 4  7101 GK Winterswijk ( winkeladres )

 

Mercatorstraat 40 7131 PX Lichtenvoorde ( RETOURADRES )