Creatieve workshops bij Thils Brocanterie & Lifestyle te Aalten.

De leukste en meest verrassende creatieve workshops vindt u ongetwijfeld bij Thils.nl. Doe mee aan de verschillende workshops als klokken maken, wandborden of foto op hout. En uw oude vaas, pot een nieuw leven geven met de beton structure. Of zo geweldige tuinwijzer met geweldige teksten die later bij u in de tuin staat te pronken

De creatieve workshops in Gelderland zijn het ideale onderdeel van bedrijfsuitjes, teamuitjes en feestelijke gelegenheden als verjaardagen of een vrijgezellenfeest. Aanbod is steeds afwisselend en er komen steeds weer nieuwe leuke workshops bij. Onder elk rubriek kunt u naar een datum kijken die nog vrij zijn of nog een vrij plekje hebben. De mogelijkheid is er ook om in overleg zelf een datum te kiezen. De workshop worden bij ons in de winkel gegeven. De workshop worden bij ons in de winkel gegeven. Wij bezitten over een grote workshopruimte, wat ruimte bied aan ca. 25 man. Dit alles is op de begande grond en toegankelijk voor iedereen. De creatieve workshops in Gelderland zijn het ideale onderdeel van bedrijfsuitjes, teamuitjes en feestelijke gelegenheden als verjaardagen of een vrijgezellenfeest.

In deze workshop gaan we aan het werk met uw eigen foto. ( Deze dient u per pb of mail naar mij toe te sturen.Dan word deze bewerkbaar gemaakt.)

Met krijtverf en verschillende waxen gaan we uw eigen foto creatief weergeven op hout. Daarbij kunt u ook gebruik maken van linten / sjablonen, touw ect.

Zeer leuk om te geven aan een dierbare of met moederdag / vaderdag. Of een leuk kado voor opa en oma.

Maar natuurlijk lekker voor u zelf is ook een van de geweldige opties:-)

Prijs €35,- incl alle materialen en koffie, thee / fris en lekkers. Workshop gaat door bij minimale deelnemers 5 personen.

Eigen datum uit kiezen in overleg voor eigen groepje behoort ook tot de mogelijkheden.