Creatieve workshops bij Thils Brocanterie & Lifestyle te Winterswijk

De leukste en meest verrassende creatieve workshops vindt u ongetwijfeld bij Thils.nl. Doe mee aan de verschillende workshops als klokken maken, wandborden of foto op hout. En uw oude vaas, pot een nieuw leven geven met de beton structure. Of zo geweldige tuinwijzer met geweldige teksten die later bij u in de tuin staat te pronken

De creatieve workshops in Gelderland zijn het ideale onderdeel van bedrijfsuitjes, teamuitjes en feestelijke gelegenheden als verjaardagen of een vrijgezellenfeest. Aanbod is steeds afwisselend en er komen steeds weer nieuwe leuke workshops bij. Onder elk rubriek kunt u naar een datum kijken die nog vrij zijn of nog een vrij plekje hebben. De mogelijkheid is er ook om in overleg zelf een datum te kiezen. De workshop worden bij ons in de winkel gegeven. De workshop worden bij ons in de winkel gegeven. Wij bezitten over een grote workshopruimte, Dit alles is op de begande grond en toegankelijk voor iedereen. De creatieve workshops in Gelderland zijn het ideale onderdeel van bedrijfsuitjes, teamuitjes en feestelijke gelegenheden als verjaardagen of een vrijgezellenfeest.

Tijdens deze workshop gaan we met behulp van krijtverf en sjablonen een eigen bedachte keukentrap maken.
U kunt keuze maken uit verschillende leuke teksten door middel van sjablonen of uit eigen hand geschreven.
Diverse kleuren in krijtverf.
Prijs €40,- incl alle materialen en koffie, thee / fris en lekkers. Workshop gaat door bij minimale deelnemers 5 personen.

Eigen datum uit kiezen in overleg voor eigen groepje behoort ook tot de mogelijkheden.