Creatieve workshops bij Thils Brocanterie & Lifestyle te Aalten.

De leukste en meest verrassende creatieve workshops vindt u ongetwijfeld bij Thils.nl. Doe mee aan de verschillende workshops als klokken maken, wandborden of foto op hout. En uw oude vaas, pot een nieuw leven geven met de beton structure. Of zo geweldige tuinwijzer met geweldige teksten die later bij u in de tuin staat te pronken

De creatieve workshops in Gelderland zijn het ideale onderdeel van bedrijfsuitjes, teamuitjes en feestelijke gelegenheden als verjaardagen of een vrijgezellenfeest. Aanbod is steeds afwisselend en er komen steeds weer nieuwe leuke workshops bij. Onder elk rubriek kunt u naar een datum kijken die nog vrij zijn of nog een vrij plekje hebben. De mogelijkheid is er ook om in overleg zelf een datum te kiezen. De workshop worden bij ons in de winkel gegeven. De workshop worden bij ons in de winkel gegeven. Wij bezitten over een grote workshopruimte, wat ruimte bied aan ca. 25 man. Dit alles is op de begande grond en toegankelijk voor iedereen. De creatieve workshops in Gelderland zijn het ideale onderdeel van bedrijfsuitjes, teamuitjes en feestelijke gelegenheden als verjaardagen of een vrijgezellenfeest.

Niets is mooier dan een overzichtelijk zelf gemaakt verjaardagskalender.

Makkelijker uit te bereiden door de zelfgemaakte bordjes er onder aan te hangen.

Door middel van hout, sjablonen, decoratie, krijtverf en waxen gaan we op een gezellige avond deze zelf maken naar ieder zijn eigen wensen.

Prijs 35,-incl alle materialen en koffie, thee / fris en lekkers. Workshop gaat door bij minimale deelnemers 5 personen.

Eigen datum uit kiezen in overleg voor eigen groepje behoort ook tot de mogelijkheden.

.